Sector: Industria Quimica

Som una empresa de projecció mundial que es compromet a oferir solucions sostenibles per a la «Coexistència i prosperitat mútua» entre la naturalesa i els éssers humans gràcies als nostres serveis integrats que compten amb anys d'experiència a la seua esquena i a les tecnologies de fabricació i distribució dels nostres productes químics de valor afegit.

UBE Group va nàixer al Japó fa 120 anys i va triar Europa com un dels seus mercats clau fa més de 50 anys, establint la seua base industrial i la seua seu europea a Espanya, amb la finalitat d'atendre i millorar el nostre servei a les indústries de la regió atlàntica.

Ofertes de treball

Assegurar el compliment de totes les obligacions fiscals i d'assegurances de la companyia, així com el control d'actius, d'acord amb la legislació actual en matèria d'assegurances i impostos i les directrius rebudes del Director Financer Administratiu, amb la finalitat de garantir una situació legal constantment actualitzada en matèria fiscal i una completa cobertura de les assegurances que l'empresa té subscrits. Complir en tot moment amb els requisits legals i els procediments interns.