Portem més de 150 anys informant a través del periòdic Magisteri als professionals de l'Educació, publicació degana de la premsa especialitzada. També a les famílies amb fills en edat escolar amb Pares i Col·legis o a les mestres d'Educació Infantil amb la revista Escola Infantil. I cada any recollim el més rellevant del sector en l'Anuari de l'Educació.

Ens hem especialitzat en labors de consultoria, estudis de mercat, serveis d'agència i organització d'esdeveniments dins del sector educatiu, enfocats en la part virtual en els últims temps a través d'emissions en directe per streaming. Més de 30.000 alumnes de Batxillerat han pogut seguir les Jornades de Portes Obertes i d'Orientació Professional a través d'un ordinador. Prop de 20.000 professionals de l'Educació d'Espanya i Amèrica Llatina han seguit VIMET, la primera trobada virtual internacional d'Educació i Tecnologia. La Fira dels Col·legis, on milers de famílies busquen cada any el millor centre per als seus fills. O apostes més recents per a equips directius, com Innovative School Facilities, on es van presentar 16 solucions innovadores a 400 centres educatius.

En la nostra àrea de formació, cal destacar INAV ESO, Centre Oficial d'Educació Secundària En línia, dirigit a adults que busquen una segona oportunitat obtenint el Títol de l'ESO; INAV FP, Centre Oficial de Formació Professional En línia, amb cinc cicles formatius en marxa de Grau Mitjà i Grau Superior; INAV FORMACIÓ, amb 13 Certificats de Professionalitat; i Aula Siena, la plataforma de cursos especialitzats per a professionals, en les seues àrees d'Educació i Salut.

Ofertes de treball

Siena Educació, empresa especialista en comunicació i educació per a pròxim projecte de realització de Tallers de promoció de la salut i prevenció de conductes autolítiques i temptatives de suïcidi per a realitzar a alumnes/as de l'ESO en centres educatius de província de Castelló.

Grup educatiu selecciona per a la província de Castelló professionals titulats en Pedagogia, Psicologia o Psicopedagogia, Educació Social per a la realització d'un programa formatiu, d'orientació i motivacional dirigit a Joves de 16 a 21 anys en risc d'exclusió social.
La jornada serà de 25 hores setmanals, en horari de matins.