Consolidat com un dels grups ceràmics més forts del món, Pamesa Grup Empresarial és el primer productor europeu i el cinqué a nivell mundial, abastant un 19% de la producció del sector a Espanya i augmentant per cinc el seu volum de facturació en els últims 10 anys.

La comercialització del grup industrial dedicat al disseny, fabricació, distribució i venda de productes ceràmics s'efectua mitjançant les seues sis marques Pamesa, TAU, Prissmacer, Ecoceramic, Geotiles i Navarti, amb el propòsit de satisfer les necessitats dels seus clients i generar valor per a tots els grups d'interés companyia.

Ofertes de treball

Prospecció comercial dels mercats assignats. Visites comercials a nivell internacional, presentació i negociació de propostes amb agents. Seguiment i anàlisi de KPI’s, establiment de plans d'acció per a la consecució dels objectius.

Elaboració de desenvolupaments nous per a tot el Grup i posada a punt del disseny per a la producció amb formació en Enginyeria en disseny Industrial.

Manteniment electromecànic de la maquinària de producció amb formació professional de grau superior en manteniment electromecànic, electricitat o similars.