Nayar una de les empreses on enfortir la seua competitivitat i aconseguir l'excel·lència operativa, obrint un ventall de possibilitats infinit gràcies a les solucions IoT en el sector industrial.  Molts dels seus desenvolupaments van ser pioners en el mercat, des de Nayar es treballa diàriament en l'aprenentatge automàtic de les màquines, atés que el machine learning i la intel·ligència artificial comportaran la democratització del coneixement i la divulgació tecnològica.

Ofertes de treball

En Nayar busquem a un/a tècnic/a al fet que forme part de el departament de suport i més concretament en Àrea Tècnica, les principals responsabilitats de la qual seran; atendre les sol·licituds d'ajuda, guia o instal·lació que puguen generar els nostres clients. Aquestes sol·licituds arriben per correu electrònic i/o per cridada a la nostra centraleta d'atenció al client.

En Nayar busquem un/a auxiliar administratiu/a de logística oferta: per a formar part de la nostra àrea d'operacions. El nostre candidat/a haurà de ser resolutiu/a, reactiu/a enfront d'incidències, autònom/a, amb destacades habilitats de comunicació i capaç de treballar en equip. Les tasques s'engloben en tres grans àrees:

1 Comandes: Donar d'alta demanats, revisar-los, processar-los, manipular material si és necessari i gestionar els enviaments.

2 Avaries: Recepció i registre de material, gestionar la traçabilitat del material, preparar l'enviament del material gestionat i registrar la informació en el nostre ERP intern.

3 Producció: Encarregar-se de flasheos de productes, gestionar enviaments implicats en la producció i identificar necessitats d'estoc.