Sector: Comerç

Leroy Merlin és una empresa dedicada a la millora i el condicionament de la casa. Aqueix és el nostre sector, però la nostra activitat diària es basa en un compromís amb tu, amb la qualitat i amb el medi ambient. Formem part del grup ADEO, que és un grup d'empreses orientades a la millora de la casa, al bricolatge, la construcció i projectes de reforma. Un gran grup en el qual tots compartim objectiu: “ser útils per a nosaltres mateixos, per als altres i per al món”.

Ofertes de treball

Es requereix perfil amb discapacitat igual o superior al 33%. Atenció i assessorament al client, gestió de cobrament en caixa, gestió d'incidències, realitzar finançaments, gestionar ressenyes, venda de targetes de fidelitat, alta de socis Club Leroy Merlin.

Requereix formació: ESO, Estudis Batxillerat, Graus Formatius, Graus Universitaris.

Experiència: preferible experiència prèvia com a Caixer, Comercial.

Es requereix perfil amb discapacitat igual o superior al 33%. Atenció i assessorament al client, funcions de servicorte de fusta fent ús de les mesures de PRL. Mantindre els corredors i els lineals de manera que estiguen nets, plens i abalisats.

Requereix formació: ESO, Estudis Batxillerat, Graus Formatius, Graus Universitaris.

Experiència: preferible experiència prèvia en Fusta, Ebenisteria, Fusteria, Reformes, Comercial, Construcció, Vendes, Portes, Finestres. Disseny de cuines i banys, Comercial, Condicionament, Bricolatge, Obra.

Es requereix perfil amb discapacitat igual o superior al 33%. Emplenar els prestatges amb nous subministraments. Recollir les mercaderies des del magatzem. Desembalar la mercaderia i comprovar que no existeixen elements amb desperfectes. Organitzar els elements acuradament i de manera segura en els prestatges. En general, s'ha de fer ús de manera segura, prioritzant les mesures de PRL, de la maquinària, transpaleta, apilador per a realitzar aquestes funcions.

Requereix formació: ESO, Estudis Batxillerat, Graus Formatius, Graus Universitaris.

Experiència: preferible experiència prèvia en Gestió de Magatzem, Logística, Reposició.