La història del Grup Bonatel comença en un poble de València (Alginet) l'any 1999, quan dos dels seus fundadors decideixen iniciar un projecte tecnològic il·lusionant de la mà de Vodafone. Des de llavors i com a distribuïdors autoritzem hem crescut, aprés i evolucionat junts per a oferir les millors solucions en comunicacions als nostres clients particulars i d'empresa.


Amb una plantilla de quasi 150 empleats som un dels distribuïdors autoritzats Vodafone més gran d'Espanya estructurats en dues grans unitats de negoci: Empreses i Particulars . Disposem de 30 punts de venda per a particulars a les províncies de Tarragona, Castelló, València, Alacant i Múrcia i 4 delegacions d'empreses a les províncies de Barcelona, Castelló, Alacant i València.

Ofertes de treball

Eres un/a apassionat/a de les vendes? En BONATEL BUSINESS (distribuïdor oficial de Vodafone Empreses) seleccionem un/a ASSESSOR/A COMERCIAL per a creació de funnel de vendes i gestió d'oportunitats en el mercat empresarial, venda de màrqueting digital i servei de porfolio empresa Vodafone.

Busquem professionals amb passió per les vendes i les telecomunicacions, orientats/as a la consecució d'objectius per a potenciar l'equip comercial, a la província Castelló, València i Alacant.

Oferim contracte laboral estable amb horari flexible de dilluns a divendres, a jornada completa. Salari fix + alt variable per consecució d'objectius, cotxe d'empresa, targeta gasolina, portàtil i mòbil. Formació inicial i contínua a càrrec de l'empresa.

Si tens aquestes qualitats, T'estem buscant!
Uneix-te i Transforma les empreses a l'Era Digital!

T'agradaria treballar a les nostres botigues Vodafone?

Si eres un/a comercial amb alt potencial en vendes i vols entrar a formar part de GRUP BONATEL SLU, principal distribuïdor oficial de Vodafone, una empresa sòlida i en constant creixement, Aquesta és la teua oportunitat!

Busquem persones dinàmiques, amb experiència en el sector o amb moltes ganes de treballar i aprendre sobre el món de les vendes i les telecomunicacions, que puguen aportar-nos actitud positiva i dots comercials.

Oferim contracte estable, horari comercial, salari fix + comissions per consecució d'objectius. Formació inicial i contínua a càrrec de l'empresa.

Si et sents identificat amb el lloc…
Veuen a treballar amb nosaltres, t'estem esperant!