Sector: Indústria Química

Som més 3.600 persones presents en 19 països. 32 plantes productives i 19 centres de distribució i servei post-venda. Ajudem els nostres clients a concebre llocs inspiradors: responent a les seues necessitats i respectuosos amb el seu benestar i entorn. 


Esmalglass-Ítaca-Fritta, i la divisió ceràmica de Ferro amb totes les seues marques es fusionen per a sumar les seues forces. És així com ens convertim en el principal grup de fregides, esmalts, colors i negres, capaç de donar resposta a totes les necessitats de la indústria de paviments i revestiments ceràmics, a nivell mundial.

Ofertes de treball

S'ofereixen 2 llocs d'electromecànic:

Realitzar el manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions i equips en l'àrea de mecànica. Instal·lar, reorganitzar i posar en marxa els equips de la planta assignada. Inspeccionar i diagnosticar les fallades de la maquinària, vehicles, eines i equips. Calibrar eines i equips defectuosos. Revisar serveis generals i manteniment d'aquests.

Diversos treballs oferits d'assistència tècnica en exportació amb disponibilitat per a viatjar. Realitzar l'assistència tècnica dels nostres productes en la planta del client ceràmic en àmbit internacional.