¡Tu entrevista de trabajo te espera en Workforum!

Más de 40 empresas esperan tu candidatura. Envía tu currículum antes del 10 de noviembre y si tu perfil se ajusta con los requisitos de la oferta tendrás la oportunidad de entrevistarte con ellos de forma presencial.

Buscar per paraula

Hidrobox és una empresa dedicada a la fabricació i comercialització d'elements per a l'equipament de bany. La planta de fabricació compta amb 30.000 m² de superfície distribuïdes entre oficines, laboratoris, exposició, fàbrica i magatzems. L'empresa disposa de maquinària d'última generació tant en l'àmbit de la investigació com en el de la producció. El marcat caràcter industrial de l'organització permet processos de producció homogenis i fiables on es defineixen aspectes com els nivells de solucions tècniques referents a producte, l'homologació de matèries primeres, logística, medi ambient, inversions i sobretot les aportacions estètiques i de disseny, enteses en la nostra empresa com a factor determinant inherent al producte.
Sector: Indústria Química Som més 3.600 persones presents en 19 països. 32 plantes productives i 19 centres de distribució i servei post-venda. Ajudem els nostres clients a concebre llocs inspiradors: responent a les seues necessitats i respectuosos amb el seu benestar i entorn.  Esmalglass-Ítaca-Fritta, i la divisió ceràmica de Ferro amb totes les seues marques es fusionen per a sumar les seues forces. És així com ens convertim en el principal grup de fregides, esmalts, colors i negres, capaç de donar resposta a totes les necessitats de la indústria de paviments i revestiments ceràmics, a nivell mundial.
La nostra organització va ser creada en la capital de la Plana, Castelló, al juny de 1985 després de diverses denominacions naix en 1994 Ambulàncies CSA per a prestar assistència en transport sanitari en tot territori espanyol sent creditors de la confiança del transport sanitari públic de la Generalitat Valenciana, Conselleria de Sanitat, a la província de València i Castelló disposant també de múltiples serveis de caràcter privat per a dispositius sanitaris que així ho requerisquen. Sent líders en transport sanitari a la Comunitat Valenciana.
Sector: Aqüicultura Marina Andromeda, Nireus i Selonda porten més de 40 anys criant i distribuint el millor peix de les mars de Grècia i Espanya i Perseus, per part seua, produint alimentació per a peixos amb la major qualitat del mercat. En fusionar-nos en una sola companyia, hem combinat la nostra passió i experiència per a enfortir la col·laboració. Com treballem amb els nostres clients braç a braç, escoltem quins són els seus objectius i els brindem solucions intel·ligents, productes innovadors i el peix d'alta qualitat que esperen. Avramar pretén unir als actors de la indústria i formar una comunitat compromesa i entregada. Així, liderem la transformació de l'aqüicultura mediterrània.
AXA és una multinacional especialitzada en el negoci de les assegurances i la gestió d'actius fundada en 1985.​ L'empresa és present en 56 països i ocupa 157 000 persones i és considerada com una de les asseguradores més grans del món.
El Grup Bancari Mediolanum, al qual pertany Banco Mediolanum, naix en 1982 amb l'objectiu de gestionar l'esforç i les il·lusions de les famílies a través de la cura de les seues finances. Actualment compta amb més de 2.261.000 de clients a Itàlia, Irlanda, Alemanya, Luxemburg i Espanya. Una mostra d'aquest creixement és que des de l'1 de gener de 2022 El Grup Mediolanum és considerat com a entitat significativa europea. Això significa que el grup és supervisat directament pel Banc Central Europeu.
La història del Grup Bonatel comença en un poble de València (Alginet) l'any 1999, quan dos dels seus fundadors decideixen iniciar un projecte tecnològic il·lusionant de la mà de Vodafone. Des de llavors i com a distribuïdors autoritzem hem crescut, aprés i evolucionat junts per a oferir les millors solucions en comunicacions als nostres clients particulars i d'empresa. Amb una plantilla de quasi 150 empleats som un dels distribuïdors autoritzats Vodafone més gran d'Espanya estructurats en dues grans unitats de negoci: Empreses i Particulars . Disposem de 30 punts de venda per a particulars a les províncies de Tarragona, Castelló, València, Alacant i Múrcia i 4 delegacions d'empreses a les províncies de Barcelona, Castelló, Alacant i València.
Vam nàixer en 2005 amb la finalitat de desenvolupar a Espanya una gran superfície de distribució especialitzada en la construcció i la reforma. El nostre objectiu és ser capaços de donar una resposta pràctica i econòmica al creixent nombre de professionals de la construcció i les reformes existents en el mercat espanyol.
En 1992 naixia Clece, un projecte il·lusionant que buscava oferir serveis de qualitat a empreses i institucions. Atenem més d'1 milió de persones a través de diferents serveis socials i educatius.  Però l'èxit de Clece no és només haver aconseguit un model de negoci diversificat i en constant creixement, sinó la seua forta implicació amb la societat. Hui lidera activitats tan importants com els serveis socials o educatius, sense oblidar altres lligades amb la sostenibilitat o amb el suport a l'activitat institucional i empresarial del nostre país
Sector: Indústria del Taulell, paviments i rajoles ceràmiques. En 1987 Colorker naixia de la mà d'un grup d'emprenedors provinents de la indústria ceràmica que compartia un mateix propòsit: crear productes ceràmics que despertaren emocions. Anys després, Colorker ha evolucionat i expandit la seua visió, convertint-se en Colorker Group, un grup empresarial que actualment aposta per mantindre's a l'avantguarda de la creativitat i la tecnologia.
Decathlon naix en 1976 en Englos (França). Som un gran equip mobilitzat per un sentit únic: ser útil a les persones i al planeta. Estem convençuts que l'esport és una font de plaer i benestar. És per això que la nostra missió és fer accessible, de manera sostenible, el plaer i els beneficis de la pràctica de l'esport al major nombre de persones.
Sector: primari Som una empresa que ens dediquem a activitats de suport a la ramaderia, venda, distribució i muntatge de maquinària i equipament destinats a explotacions ramaderes del sector avícola i porcí. La nostra prioritat és sempre escoltar el granger i esbrinar quals són les seues necessitats. I d'aquestes necessitats sorgeix la nostra raó de ser: Fer el possible per a facilitar el seu dia a dia a un preu just.
Companyia especialitzada en el desenvolupament i implantació de tecnologies educatives.
Sector: CEE (Centre Especial d'Ocupació). Sector Serveis Els Centres Especials d'Ocupació són empreses l'objectiu principal de les quals és el de proporcionar als treballadors amb discapacitat la realització d'un treball productiu i remunerat, adequat a les seues característiques personals i que facilite la integració laboral d'aquests en el mercat ordinari de treball. Els centres especials d'ocupació poden tindre les següents característiques: creats per les Administracions Públiques, directament o en col·laboració amb altres organismes, per Entitats, per persones físiques, jurídiques o comunitats de béns, que tinguen capacitat jurídica i d'obrar per a ser empresaris; de caràcter públic o privat, amb o sense ànim de lucre; la qualificació i inscripció en el Registre de Centres del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SPEE), o, en el seu cas, en el corresponent de les Administracions Autonòmiques; la gestió està subjecta a les mateixes normes que afecten qualsevol empresa.
Divina Seguros és una mútua d'assegurances, amb més de mig milió d'assegurats, als quals els presta servei en tota mena d'assegurances que garanteixen les necessitats bàsiques de la unitat familiar. Es una entitat líder que ofereix als seus clients la garantia d'uns productes amb excel·lent relació preu/cobertura recolzats per la solidesa financera d'un grup empresarial que acumula més de 65 anys de trajectòria donant beneficis.
Sector: Construcció Aquesta companyia té com a finalitat social la urbanització, parcel·lació, construcció, promoció, reforma i rehabilitació, d'obra pública o privada, per compte propi o alié, d'immobles. Compravenda, explotació i arrendament -exclòs l'arrendament financer- de finques, rústiques o urbanes. Intermediació en compravenda d'immobles.
Tots els que formem part de l'equip d'EFI només ens centrem incansablement en una cosa: El creixement i l'èxit del seu centre d'impressió. Per aquest motiu milions de professionals de la impressió al voltant del món venen a EFI per a alimentar el seu èxit. Els més de 3000 membres del nostre equip validen el nostre compromís cada dia desenvolupant revolucionàries tecnologies en l'autoedició, les solucions en el núvol, les eines de flux de treball i la impressió digital que poden transformar el seu negoci i accelerar els beneficis ara i en el futur.
Estudi Ceràmic és una de les marques protagonistes de la història de la ceràmica espanyola. Comptem amb una llarga tradició en la producció de paviments, revestiments, decoracions i peces especials. La nostra trajectòria de més de 30 anys i un gran equip humà i tècnic ens converteixen en una de les empreses més versàtils i fiables a l'hora d'afrontar qualsevol projecte ceràmic. El nostre objectiu és oferir les millors prestacions tècniques per als professionals del sector i una estètica irresistible, plena de color, harmonia i estil.  Som Estudi Ceràmic qui conjuguem disseny i tradició, per a estar a l'avantguarda en tendències ceràmiques. Les nostres col·leccions reinventen el concepte de crear ceràmica, on es cuida el detall aportant solucions per a dotar de personalitat als espais més exclusius.
En 2008 i fruit de la unió de les empreses Nous Productes Ceràmics, S.A. i Euroatomizado, S. a. naix GRUP EUROATOMIZADO convertint-se a partir d'aqueix moment en el major grup a nivell nacional i internacional en el disseny, desenvolupament, fabricació i comercialització de composicions ceràmiques. L'àmplia experiència del seu equip humà en el procés ceràmic, unit als nostres alts estàndards de qualitat i a la major capacitat productiva del sector, han portat al fet que el nostre grup experimente un important creixement i a adquirir una posició de lideratge en el mercat, la qual cosa ens permet una adaptació total a les necessitats dels nostres clients. Missió: Satisfer les necessitats del sector ceràmic a nivell nacional i internacional en tot el referent a composicions ceràmiques amb vocació d'innovació, servei i creant valor afegit als nostres clients. Visió: Ser reconegut a nivell mundial com a empresa líder en la fabricació de composicions ceràmiques. Valors: InnovacióCompromísTreball en EquipOrientació al clientExcel·lènciaIntegritat
Sector: Neteja, manteniment d'instal·lacions i producció-recol·lecció del xampinyon FUNDACIÓ MANANTIAL Fundació Manantial és una entitat sense ànim de lucre formada en 1995 per associacions de familiars per a millorar l'atenció social i sanitària de les persones amb problemes de salut mental. El nostre treball està orientat a la recuperació de les persones i pretén cobrir les seues necessitats d'atenció social, ocupació, protecció jurídica i reinserció des de l'àmbit penitenciari.
Més de 45 anys com a referent en el sector de l'embalatge de cartó a Espanya Des de la seua fundació en 1973, Grup La Plana s'ha anat convertint en un autèntic referent dins del sector espanyol de la fabricació d'envasos i embalatges de cartó ondulat i compacte. El nostre compromís i proximitat amb el client i la nostra aposta constant per la sostenibilitat i la innovació, ens ha permés captar noves oportunitats de negoci i créixer en nous mercats i regions.
Sector: Centre Especial d'Ocupació En Grup SIFU, Centre Especial d'Ocupació líder en la prestació de Facility Services socialment responsables, proporcionem tots aquells serveis que una companyia pot externalitzar perquè puga centrar-se en la seua activitat principal. Ens satisfà sumar més de 29 anys com a empresa contribuint amb el nostre treball al creixement de grans companyies que aposten per la qualitat i la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat i a les quals aportem a més valor afegit en matèria de Responsabilitat Social Corporativa i el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.
Sector: serveis Des de la nostra fundació, hem evolucionat i crescut de manera paral·lela a la societat, apostant per la qualitat, la innovació, la millora contínua i l'orientació cap a nous i decisius sectors econòmics, la qual cosa ens ha portat a crear noves àrees d'activitat que han contribuït a consolidar a Grup Gimeno com una companyia valenciana de referència que presta servei a més de dos milions de persones de tot el territori nacional.
Som especialistes globals en embalatge per a aliments i begudesSom una empresa global d'embalatge, amb solucions de paper i fibra modelada d'alta qualitat. Els nostres innovadors productes ajuden milers de milions de consumidors de tot el món a prendre decisions responsables sobre el seu estil de vida cada dia.
Sector: Indústria Química L'empresa IFF BENICARLO és un Fabricant/Productor, que desenvolupa la seua activitat en el sector essències i aromes no alimentàries. També és present en els sectors essències i aromes per a la perfumeria.
IMHP és una empresa especialitzada en el disseny i fabricació de màquines eines portàtils especialment adaptades per a realitzar serveis de mecanitzat i rehabilitat in situ a equips i components mecànics en Centrals de Generació d'Energia. En IMHP ens esforcem a conéixer les preocupacions dels nostres clients per a poder oferir-los un servei personalitzat enfocant-nos en les seues principals necessitats durant l'execució dels seus projectes.
J.M. REBOLLAR S.L. presta un servei integral en l'àmbit de les instal·lacions. Som especialistes en instal·lacions elèctriques: 50 anys d'experiència en el sector ens avalen. Posseïm el certificat d'instal·lador autoritzat en baixa tensió expedit per la Generalitat Valenciana. Pot confiar en nosaltres per a les seues noves instal·lacions, reformes, reparacions, revisions, manteniments, certificacions i lloguers d'equips. En qualsevol moment pot recórrer al nostre SERVEI D'ASSISTÈNCIA TÈCNICA, ja que està disponible tots els dies de l'any les 24 hores.
Lãberit, empresa dedicada a la consultoria, desenvolupament i manteniment de sistemes informàtics, ofereix solucions per a la transformació digital en entorns sanitaris, sector públic, indústria, ports i automoció. Formen part de Lãberit les societats Cablealia, Betalab (GeeksHubs), InlogiQ, Qwerty Sistemes i Kuara Programari.
Sector: Comerç Leroy Merlin és una empresa dedicada a la millora i el condicionament de la casa. Aqueix és el nostre sector, però la nostra activitat diària es basa en un compromís amb tu, amb la qualitat i amb el medi ambient. Formem part del grup ADEO, que és un grup d'empreses orientades a la millora de la casa, al bricolatge, la construcció i projectes de reforma. Un gran grup en el qual tots compartim objectiu: “ser útils per a nosaltres mateixos, per als altres i per al món”.
En LM Wind Power, desenvolupem les pales més llargues i tecnològicament avançades del món. La nostra petjada global abasta tots els principals mercats eòlics, i els empleats altament qualificats i motivats són la base d'aquest èxit. Ens esforcem per brindar un ambient de treball segur, interessant i inspirador amb àmplies oportunitats per al desenvolupament professional. S'encoratja i fa costat als empleats de LM Wind Power perquè cresquen i es desenvolupen tant personal com professionalment.
Sector: assegurances i reassegurances Som una asseguradora global formada per un equip de professionals, dones i homes, de tot el món. En MAPFRE treballem per a crear valor per a totes les persones amb les quals ens relacionem. Som una empresa compromesa també amb la sostenibilitat i el desenvolupament de les persones als països on som presents.
Marazzi és la marca més coneguda en el sector ceràmic internacional.Present en més de cent quaranta països, és una marca mundialment reconeguda com a sinònim de ceràmica de qualitat tant en paviment com en revestiment i símbol del millor "made in Italy" dins del sector de la decoració i el disseny. Aptitud constant per a la investigació i experimentació; capacitat d'avançar-se als canvis i a l'evolució de l'interiorisme, l'arquitectura i el disseny, juntament amb una preocupació pel medi
Sector: Hostaleria La visió de McDonald’s és “ser el lloc i la manera de menjar preferits dels seus clients”, la qual cosa obliga a dirigir esforços i recursos per a aconseguir el cent per cent de satisfacció dels consumidors en cadascuna de les seues visites als restaurants. Per a aconseguir aquest objectiu s'han desenvolupat quatre principis bàsics que caracteritzen la seua filosofia empresarial: Qualitat, Servei, Neteja i Valor o Assequibilitat. Amb seu a Espanya des de 1981, McDonald´s Espanya compta amb més de 483 restaurants repartits per tota la geografia espanyola que generen unes 23.000 ocupacions directes.
Sector: Assegurances Des de fa més de 100 anys continuem oferint productes que satisfan les necessitats de protecció dels nostres més de 400.000 clients, famílies i negocis. MGS Assegurances disposa d'una plantilla pròxima, compromesa i professional, formada per un extens equip present en els diferents centres de treball: seu central, direccions territorials, sucursals i centres de gestió de prestacions.
Restaurant, Hotel i Beach Club
Nayar una de les empreses on enfortir la seua competitivitat i aconseguir l'excel·lència operativa, obrint un ventall de possibilitats infinit gràcies a les solucions IoT en el sector industrial.  Molts dels seus desenvolupaments van ser pioners en el mercat, des de Nayar es treballa diàriament en l'aprenentatge automàtic de les màquines, atés que el machine learning i la intel·ligència artificial comportaran la democratització del coneixement i la divulgació tecnològica.
Neolith és la marca líder global en pedra sinterizada. Una superfície arquitectònica revolucionària, amb característiques tècniques superiors. En Neolith no deixem d'evolucionar, d'investigar i desenvolupar noves tecnologies.
Norauto és el líder europeu en equipament i manteniment multimarca de l'automòbil, amb més de 50 anys acompanyant als automobilistes. Compta amb 90 centres a Espanya i més de 4 milions de clients. La missió de Norauto és fer més fàcil la vida dels automobilistes acompanyant-los en tots els seus desplaçaments, creant solucions innovadores i accessibles, apostant fortament per una mobilitat més sostenible, segura i entusiasta concorde al seu compromís mediambiental i de desenvolupament sostenible.
Som un grup empresarial que aposta per la integració laboral de les persones amb discapacitat, sent aquest el motor de la nostra labor. Actualment comptem amb una plantilla de més de 3000 persones superant un volum de negoci de 35 milions d'euros. El fet de tindre presència en totes les Comunitats Autònomes permet realitzar una atenció més personalitzada als nostres clients per part del nostre equip.
Consolidat com un dels grups ceràmics més forts del món, Pamesa Grup Empresarial és el primer productor europeu i el cinqué a nivell mundial, abastant un 19% de la producció del sector a Espanya i augmentant per cinc el seu volum de facturació en els últims 10 anys. La comercialització del grup industrial dedicat al disseny, fabricació, distribució i venda de productes ceràmics s'efectua mitjançant les seues sis marques Pamesa, TAU, Prissmacer, Ecoceramic, Geotiles i Navarti, amb el propòsit de satisfer les necessitats dels seus clients i generar valor per a tots els grups d'interés companyia.
En Record go portem 20 anys oferint solucions de mobilitat reals, flexibles i adaptades que ens situen com un referent en el sector del rent a car. Amb una forta orientació al client, treballem dia rere dia per a oferir serveis a mesura de les noves necessitats de l'usuari i, donant-nos suport en la tecnologia capdavantera, posem el focus a agilitar tot el procés i oferir, més que un contracte, una experiència de lloguer innovadora, transparent i de qualitat. Vam nàixer com una companyia nacional de lloguer de cotxes i ens hem convertit en proveïdors globals de serveis de mobilitat amb una xarxa pròpia d'oficines distribuïdes en les principals destinacions turístiques d'Espanya, Grècia i Portugal. Uneix-te a la mobilitat del futur!
El Grup es troba entre els 5 majors productors “Made in Spain” en porcelánico i revestiment amb una capacitat de producció de 14M de m², repartits en 2 centres productius, un a l'Alcora i un altre a Onda a la província de Castelló que operen amb els seus 2 centres logístics respectius. Compta amb una xarxa comercial de 3.000 distribuïdors en 80 països de tot el món.
Empresa líder en enginyeria d'instal·lacions industrials, present en 28 països. Màquines i instal·lacions completes per a la indústria ceràmica, dels metalls, de l'envàs, i alimentària, a més de la producció d'envasos de plàstic i materials avançats. El Grup SACMI opera globalment amb més de 80 empreses de producció, distribució i serveis actives en 28 països.
Servei: Sanitat SAVIA compta amb 22 residències a la Comunitat Valenciana. El seu objectiu és conéixer i atendre les necessitats dels nostres residents, en entorns segurs, accessibles i casolans a través d'un equip humà pròxim, professional i compromés, garantint la màxima satisfacció de residents i familiars.
Sector: Assegurances Segurs Catalana Occident forma part del Grup Catalana Occident, un dels líders del sector assegurador espanyol i de l'assegurança de crèdit en el món, amb un creixement constant i una gran implantació. Actualment ocupa la 4a posició en el mercat espanyol i la 2a a nivell mundial en l'assegurança de crèdit.
Portem més de 150 anys informant a través del periòdic Magisteri als professionals de l'Educació, publicació degana de la premsa especialitzada. També a les famílies amb fills en edat escolar amb Pares i Col·legis o a les mestres d'Educació Infantil amb la revista Escola Infantil. I cada any recollim el més rellevant del sector en l'Anuari de l'Educació. Ens hem especialitzat en labors de consultoria, estudis de mercat, serveis d'agència i organització d'esdeveniments dins del sector educatiu, enfocats en la part virtual en els últims temps a través d'emissions en directe per streaming. Més de 30.000 alumnes de Batxillerat han pogut seguir les Jornades de Portes Obertes i d'Orientació Professional a través d'un ordinador. Prop de 20.000 professionals de l'Educació d'Espanya i Amèrica Llatina han seguit VIMET, la primera trobada virtual internacional d'Educació i Tecnologia. La Fira dels Col·legis, on milers de famílies busquen cada any el millor centre per als seus fills. O apostes més recents per a equips directius, com Innovative School Facilities, on es van presentar 16 solucions innovadores a 400 centres educatius. En la nostra àrea de formació, cal destacar INAV ESO, Centre Oficial d'Educació Secundària En línia, dirigit a adults que busquen una segona oportunitat obtenint el Títol de l'ESO; INAV FP, Centre Oficial de Formació Professional En línia, amb cinc cicles formatius en marxa de Grau Mitjà i Grau Superior; INAV FORMACIÓ, amb 13 Certificats de Professionalitat; i Aula Siena, la plataforma de cursos especialitzats per a professionals, en les seues àrees d'Educació i Salut.
Sector: Industria Quimica Som una empresa de projecció mundial que es compromet a oferir solucions sostenibles per a la «Coexistència i prosperitat mútua» entre la naturalesa i els éssers humans gràcies als nostres serveis integrats que compten amb anys d'experiència a la seua esquena i a les tecnologies de fabricació i distribució dels nostres productes químics de valor afegit. UBE Group va nàixer al Japó fa 120 anys i va triar Europa com un dels seus mercats clau fa més de 50 anys, establint la seua base industrial i la seua seu europea a Espanya, amb la finalitat d'atendre i millorar el nostre servei a les indústries de la regió atlàntica.