STREAMING / PRESENCIAL

Competències digitals aplicades en el mercat laboral

  Objectius ponència: 1) Arribar a entendre la irrupció de la tecnologia en el món global i els canvis que aquest tsunami tecnològic genera en l'ocupació 2) Analitzar aquelles competències digitals que són necessàries per a destacar en la demanda de nou empre 3) Diferència entre coneixements de tecnologia i coneixements de tecnologia aplicada 4) Exemples d'eines tecnològiques aplicades al dia a dia de l'empresa
foto ponente
Edu Megías

Consultor tecnològic especialitzat en digitalització d'empreses, orientant i acompanyant a les mateixes en la implantació de la cultura de la dada.

Edu Megías porta desenvolupant la seua carrera més de 20 anys en diferents empreses tecnològiques. Actualment és CEO de emrdata i consultor tecnològic especialitzat en digitalització d'empreses, orientant i acompanyant a les mateixes en la implantació de la cultura de la dada.

Al seu torn és formador en competències digitals i anàlisis de dades, formant alumnes de diverses institucions, entre elles destaquen, la Universitat de València, la Universitat Jaume I o la Universitat Politècnica de València.