Què és el Work Forum Castelló?

Workforum Castelló és una oportunitat única per a trobar treball i millorar el teu perfil professional.

Acudeix a l'esdeveniment que reuneix més de 40 empreses amb ofertes actives, a més de conferències i tallers laborals.

Què es pot fer en el Work Forum?

Entrevistes de treball

Aprofita l'oportunitat per a trobar una oferta de treball adaptada al teu perfil

El departament de Recursos Humans de les empreses participants serà present en WorkForum.

Vols aconseguir una entrevista amb ells? Hauràs de presentar la teua candidatura a l'empresa en les ofertes d'ocupació abans del 10 de novembre.

Després de revisar el teu perfil professional, si aquest s'ajusta a les necessitats del lloc, seràs contactat i se't agendará una entrevista de treball presencial el 17 de novembre en la Cambra de Comerç de Castelló.

Conferencies y tallers

Com enfrontar-se a l'ús del futur? Quines competències valoren les empreses? Es pot ser més creatiu/a en la cerca d'ocupació?

També es tractaran els punts clau per a desenvolupar un perfil professional o desafiar la digitalització en el mercat laboral.

Descobreix els secrets per a augmentar la seguretat en tu mateix i mirar al futur amb una esperança entusiasta i real. Aprén les claus de l'alt rendiment professional i les oportunitats laborals. Coneix les eines que incrementaran les teues possibilitats d'èxit i et permetran ser la millor persona candidata en un procés de selecció.

T'esperem el dia 17 de novembre en la Cambra de Comerç de Castelló
Inscriu-te ara!

Ofertes de treball

Els departaments de Recursos Humans de més de 40 empreses estaran presents en WORK FORUM i podràs entrevistar-te amb ells si compleixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina diàriament per revistar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del dia 10 de novembre en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per poder mantindre la teua entrevista de treball el dia 17 de novembre en la Cambra de Comerç de Castelló.

Ponents

Xarrades i activitats en streaming

A través d'internet podràs seguir en directe les conferències i tallers que hem programat perquè desenvolupes el teu perfil professional i millors en la teua cerca d'ocupació.

Com enfrontar-se a l'ús del futur? Quines competències valoren les empreses? Es pot ser més creatiu/a en la cerca d'ocupació?

Aquestes són algunes de les preguntes que respondran els nostres experts en les conferències i cursos organitzats en el programa.

També es tractaran els punts clau per a desenvolupar un perfil professional o desafiar la digitalització en el mercat laboral.

Entitats col·laboradores